Emerce eFinancials, de Future of Finance

header blogartikel_advertorial

eFinancials 31 oktober 2013 – Spant! Bussum

The future of finance: alle digitale innovaties in bank- en verzekeringswezen in één event. Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? Hoe zet u nieuwe kansen naar uw hand? Wat doen grote internationale spelers en hoe succesvol zijn startups die springen in het gat in de markt?

Nieuwe toetreders in de markt hebben nieuwe servicestandaarden neergezet. Welke nieuwe initiatieven zijn er, wat doen ze en hoe succesvol zijn ze?

Daarnaast gaat deze editie uitvoerig in op de onderwerpen customer experience, online service en sales, online reputatie en de mogelijkheden van beschikbare informatie uit grote datasets.

Must visit

eFinancials is het event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is eFinancials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners.

Meer weten?

www.emerce.nl/efinancials

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: