De innovaties in de financiële sector van 2013 in 30 minuten

by

header blogartikel_Pascal

Op [finno] zijn er gedurende 2013 vele innovaties in de financiële sector voorbij gekomen. Maar jammer genoeg lukt het mij niet om alle nieuwe ontwikkelingen te beschrijven en te duiden.

Gelukkig is daar Maarten Korz, Innovatie Manager bij de Rabobank. Hij volgt voor de Rabobank de innovaties in de financiële sector op de voet. Dat doet hij wekelijks in een interne update van de Rabobank, maar dit jaar heeft hij exclusief voor [finno] een jaaroverzicht gemaakt. Wil je geen enkele innovatie van het afgelopen jaar missen? Kijk dan naar zijn video-overzicht met meer dan 100 innovaties in ruim een half uur.

finno update, meer dan 100 innovaties in financiele sector Maarten Korz

Meer dan 100 innovaties

Speciaal voor [finno] heeft Maarten Korz een overzicht gemaakt van ruim honderd financiële innovaties van 2013. Met o.a. de financiële aspecten van mobile wallets, wearable devices, crowdfunding, Bitcoin, API’s, big data, security en social media. Heb je onvoldoende zitvlees voor een video van ruim een half uur? Klik dan aan het begin van de video op het onderwerp dat je wilt bekijken. Veel kijkplezier!

Maarten, bedankt voor een mooi en uitvoerig overzicht.

Tags: , , , ,

Eén reactie to “De innovaties in de financiële sector van 2013 in 30 minuten”

  1. Maarten Vink Says:

    Leuk overzichtje! Wat naar mijn mening ontbreekt is echter het nieuw platform voor onafhankelijk advies http://www.finfin.nl. Hier vond ik veel informatie over dienstverlening en heb ik meteen een vraag gesteld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: